__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"eb2ec":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"eb2ec":{"val":"var(--tcb-skin-color-4)","hsl":{"h":206,"s":0.2727,"l":0.01,"a":1}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"eb2ec":{"val":"rgb(57, 163, 209)","hsl":{"h":198,"s":0.62,"l":0.52,"a":1}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__

Workshop

Adem jezelf vrij 

met  meditatie

een snelle en efficiënte manier

om je geest tot rust te brengen

Op zoek naar rust in je hoofd? 

Heb je last van piekeren of slecht slapen? Heb je een opgejaagd gevoel en de indruk dat hiertegen geen enkel middel je kan helpen?  Of heb je misschien al op nachtelijke uurtjes youtube-filmpjes bekeken over mindfulness of ademhaling maar het lukt je niet om op jezelf tot rust te komen?  

Meditatie is een eeuwenoude techniek. Deze laat je toe een diepgaand evenwicht te vinden tussen lichaam en geest. Er bestaat veel info over maar wat is dat nu eigenlijk en hoe je doe je dat in de praktijk? 

In deze workshop leer je de essentie van meditatie en hoe je dit kan gebruiken om  op een snelle en efficiënte manier je geest tot rust te laten brengen

Hoe doe je dat op een snelle en efficiënte manier? 

Dit doen we  aan de hand van adem- en meditatie oefeningen, waarmee je in de praktijk direct aan de slag kunt. Zo zal je ontdekken dat: 

  • met een bewuste ademritme, je het ritme van je gedachten kan bepalen. Hiermee kan je innerlijke rust behouden ook in stressvolle situaties. 
  • Stilte helend werkt op onze geest. Zo krijgen we een beter inzicht in de werking van onze gedachten en het effect ervan op ons lichaam. Dit schept een gezond zelfvertrouwen en vormt een basis voor een goede immuniteit. .
  • Inzicht in jezelf helpt om meer liefdevol zowel met jezelf als met anderen om te kunnen gaan zonder je zelfwaarde te verliezen. 

Na deze workshop weet jij perfect hoe je 95% van de impact van stress kan reduceren!

Daarna is het gewoon verder oefenen! 

Dit kan online of op andere samenkomstdagen. Neem hiervoor een kijkje in de agenda. 

Zin om de workshop te volgen?

Dit kan zowel live of online.